пʼятниця, 28 грудня 2007 12:17

"РосУкрЕнерго треба видаляти, як хворобу"

Прем`єр-міністр Юлія Тимошенко обіцяє, що "РосУкрЕнерго" не буде працювати на українському ринку і що на газовому ринку не буде посередників. Про це вона сказала в ефірі каналу "1+1".

"Я зразу скажу, що моя думка не змінилась, що "РосУкрЕнерго" це найбільша корупційна модель, яка була створена за останні 10 років на пострадянському просторі. Це суперметастаза, яку треба видаляти", - сказала вона.

"Вони знали, що коли я прийду, то зроблю багато чого, щоб видалити цю хворобу і тому за кілька тижнів до голосування за уряд, вони підписали всі угоди через "РосУкрЕнерго" із жахливо завищеними цінами", - відзначила Тимошенко.

За її словами, за 7 днів роботи уряду вона готувала бюджет і не встигла ознайомитися зі справами "Нафтогазу" і продумати модель, як позбутися "РосУкрЕнерго" і не зруйнувати систему транзиту російського газу.

"Я зараз обмірковую як це видалити без болючих наслідків. Ви знаєте, що "РосУкрЕнерго" – це Фірташ і я йому передала ящик снодійного, бо він вже не спить і спати не буде, бо "РосУкрЕнерго" на українському ринку не буде, разом з дочірніми підприємствами. Україна матиме прямі контракти з Росією", - запевнила прем`єр, повідомляє Українська правда

Зараз ви читаєте новину «"РосУкрЕнерго треба видаляти, як хворобу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути