Ексклюзиви
четвер, 21 лютого 2008 15:33

"Російська сторона грає між позиціями Ющенка і Тимошенко"

Українські політологи схильні називати газове питання головним в поїздці прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко до Москви.

"Схоже на те, що для Тимошенко головне (у поїздці до Москви) - це питання газової угоди", - сказав директор Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко, коментуючи цю поїздку.

Він підкреслив, що Тимошенко прикладатиме максимум зусиль для того, щоб зміст угоди хоч би частково співпадав з її інтересами".

Політолог стверджує, що "російська сторона грає між позиціями президента і прем"єра". І в цьому контексті Фесенко вважає, що Україні необхідно відстоювати "загальну позицію".

У свою чергу директор Центру соціальних досліджень "Софія" Андрій Єрмолаєв додав, що предметом обговорення газового питання в Москві стане внутрішній ринок України.

Оцінюючи візит президента України Віктора Ющенка до Франції, Фесенко сказав, що таким чином глава української держави намагається пом"якшити позицію президента Франції щодо евроатлантичної спрямованості України. "Щоб до саміту вплинути на керівників держав... з тим, щоб вони підтримали позицію України", - сказав політолог, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Російська сторона грає між позиціями Ющенка і Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути