понеділок, 06 жовтня 2008 16:14

"Регіони" готові повернутися до переговорів з БЮТ

Як тільки БЮТ і "НУ-НС" припинять переговори і переконаються, що вони домовитися не можуть, Партія регіонів готова повернутися до переговорів з БЮТ.

Про це заявила депутат від Партії регіонів, заступник голови відповідної фракції Ганна Герман у коментарі "ІМК", повідомляє прес-служба Партії регіонів.

За словами Герман, Партія регіонів призупинила переговори з БЮТ у той момент, коли побачила, що лідер БЮТ, прем"єр Юлія Тимошенко паралельно веде переговори і з "НУ-НС".

"Щоб не було подвійної гри і подвійних стандартів, ми призупинили переговори і дали можливість колишнім партнерам ще раз домовитися", - підкреслила "регіоналка".

При цьому Герман зазначила, що щойно БЮТ і "НУ-НС" припинять переговори і переконаються, що вони домовитися не можуть, ПР готова повернутися до переговорів із БЮТ.

"На сьогодні ми жодного сигналу від БЮТ не отримували. Навпаки, ми побачили непослідовність і безпринципність БЮТ, який легко скасував закони, ухвалені з Партією регіонів і так необхідні суспільству", - сказала вона.

Герман також зазначила, що переговори з БЮТ велися на найвищому рівні.

"Наш потенційний партнер дуже легко змінює позицію і принципи в залежності від політичної кон"юнктури, і це дало нам підстави сумніватися в цьому партнері", - підкреслила "регіоналка".

У той же час, вона вважає, що президент Віктор Ющенко підпише указ про розпуск Верховної Ради, коли остаточно переконається, що помаранчева коаліція відновлена не буде.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" готові повернутися до переговорів з БЮТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути