Ексклюзиви
середа, 25 квітня 2007 10:59

"Регіони" звинуватили СБУ у спробі захопити Мін"юст

Фракція Партії регіонів обвинувачує Службу безпеки в спробах захоплення інформаційного центру Міністерства юстиції. Про це заявив Олександр Єфремов (ПР), виступаючи в парламенті в середу.

Зі слів Єфремова, 7 співробітників СБУ 24 квітня здійснили спробу захоплення інформаційної служби Мін"юсту.

"Після того, як охорона Мін"юсту почала вимагати пояснень, вони (співробітники СБУ) перелізли через паркан, і тільки металеві двері стали для них перешкодою", - сказав Єфремов.

Парламентарій також заявив, що 24 квітня 8 співробітників СБУ здійснили спробу захоплення працівника нотаріальної служби.

"Під приводом вручення повістки 8 співробітників СБУ спробували фактично захопити працівника нотаріальної служби з метою чинення тиску й одержати, як ми розуміємо з поставленого ним завдання, "потрібні" їм відомості", - пояснив Єфремов.

Прем"єр-міністр Віктор Янукович вважає заяву Служби безпеки України про можливе одержання суддею Конституційного Суду Сюзанною Станік хабара тиском на неї, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «"Регіони" звинуватили СБУ у спробі захопити Мін"юст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути