Ексклюзиви
четвер, 19 червня 2008 14:13

"Регіони" вимагають від уряду звіту у Раді

Фракція Партії регіонів вимагає від БЮТ розблокувати трибуну парламенту і заслухати звіт уряду щодо економічної ситуації в Україні.

Про це повідомили в прес-службі лідера фракції Партії регіонів Віктора Януковича.

На думку "регіоналів", причиною блокування трибуни ВР з боку БЮТ є страх перед тим, що парламент вимагатиме звіту Кабінету Міністрів.

"Тимошенко боїться такого звіту перед народом. Адже доведеться відповідати за інфляцію та зростання цін, за відсутність бюджету, за невиконання зобов`язань перед освітянами, лікарями, військовими. Доведеться відповідати перед селянами, яких безвідповідальна політика уряду Тимошенко поставила на грань катастрофи", - говориться в повідомленні.

В Партії регіонів запевняють, що не дозволять Тимошенко уникнути відповідальності. "Ми змусимо її повернути Україні 30 мільярдів розбазарених її урядом гривень. Її особисте політичне банкрутство – це не лише ганьба. Це повинно потягнути за собою відповідальність перед законом", - наголосили в Партії регіонів. Крім того, члени цієї політичної сили вимагають звіту не тільки прем"єр-міністра, а й всіх членів уряду.

В Партії регіонів також зазначили, що об`єктивну оцінку діям уряду Тимошенко вже дали світові рейтингові агенції, які негативно оцінили підсумки роботи уряду за 1 та 2 квартали та знизили кредитні рейтинги України, мотивуючи це загрозою національного дефолту. "Таким чином, уряд Тимошенко свідомо веде Україну до банкрутства національної економіки, прикриваючись брехнею та популізмом. І це отримає в парламенті відповідну оцінку", - наголошується в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" вимагають від уряду звіту у Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути