Ексклюзиви
вівторок, 26 серпня 2008 12:24

"Регіони" тримають інтригу з новою коаліцією до 2 вересня

Консультації з приводу створення нової коаліції не ведуться. Немає з ким такі консультації проводити.

Про це заявив народний депутат України від Партії регіонів Василь Кисельов.

Коментуючи заяву лідера ПР Віктора Януковича, що Україні потрібна нова коаліція в парламенті, і що консультації з цього приводу "були і будуть", політик відзначив, що "у п"ятницю було засідання ради фракції ПР, і таке питання ми не розглядали. Швидше за все, Януковичу це питання поставили експромтом, він на експромт і відповів".

"Я впевнений, що суспільство отримає це питання 2 вересня", - додав Кисельов.

Він відзначив, що йому нічого не відомо про які-небудь консультації: "Про консультації з якими-небудь фракціями з приводу нової коаліції мені не відомо. Немає з ким консультуватися - депутати на канікулах, Президент відпочиває, прем"єр тільки недавно прилетіла. Усе почнеться, коли парламент повернеться з канікул. Зараз - всього лише розминка".

Кажучи про те, чому ПР вирішила тримати інтригу до 2 вересня, коли Рада збереться на третю сесію, політик зазначив: "У політиці завжди має бути деяка інтрига".

Нагадаємо, лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що Україні потрібна нова коаліція в парламенті. Про це він заявив на прес-конференції в п"ятницю, 22 серпня.

"Що стосується консультацій, вони були і будуть. Народні депутати - це живі люди, політики, яких непокоїть майбутнє країни та парламенту. Тому переговори не припинялися. А що стосується коаліції, то потрібно дати відповідь на одне питання: влаштовує народ ситуація чи не влаштовує, здатна влада сьогодні ефективно працювати чи ні", - заявив лідер регіоналів, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" тримають інтригу з новою коаліцією до 2 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути