Ексклюзиви
понеділок, 01 жовтня 2007 14:49

"Регіони" розраховують на те, що Ющенко доручить їм створення коаліції

Один з лідерів Партії регіонів Раїса Богатирьова вважає, що президент Віктор Ющенко має доручити створення коаліції Партії регіонів.

Про це вона заявила на брифінгу у понеділок, зазначивши, що саме таку процедуру передбачають провідні світові демократичні традиції формування парламентської більшості.

"Переконана, що за результатами виборів президент саме Партії регіонів доручить вести переговори щодо формування коаліції", - сказала представник Партії регіонів.

При цьому Богатирьова відзначила, що Партія регіонів готова до ведення таких переговорів з усіма прагматичними силами, оскільки переконана, що "ні біло-блакитні, ні помаранчеві самостійно не зможуть набрати 226 голосів у парламенті".

"Як тільки ЦВК дасть остаточні попередні результати голосування, ми розпочнемо діалог", - заявила один з лідерів Партії регіонів.

На питання, чи входить БЮТ у коло "прагматичних політичних сил", з якими "Регіони" готові вести переговори, Богатирьова відповіла, що між Партією регіонів та БЮТ "є достатньо великі розбіжності, які буде досить важко подолати".

При цьому Богатирьова зазначила, що переговори вестимуться з усіма політичними силами, які пройдуть до парламенту і будуть ставитися до програми Партії регіонів як до базової.

Також представник "Регіонів" висловила переконання, що майбутня коаліція має бути стійкою і нараховувати більше ніж 226 голосів.

"Коаліція у 226 голосів не є стійкою... Для стійкої коаліції треба набагато більше голосів. Неможливо не рахуватися з виборцями, які голосували, наприклад, за Партію регіонів на Сході, чи за "Нашу Україну" на Заході", - сказала Богатирьова, пише Українська правда.


Зараз ви читаєте новину «"Регіони" розраховують на те, що Ющенко доручить їм створення коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути