вівторок, 24 квітня 2007 13:12

"Регіони" просять Ющенка надати охорону Тимошенко

Народний депутат фракції Партії регіонів Владимир Сивкович вважає, що СБУ повинна узяти під посилену охорону лідерів опозиції: Луценко, Кириленко, але в першу чергу, лідера БЮТ Юлію Тимошенко.

"Тому що не дай Бог, з нею щось трапиться - ми ніколи не виправдаємося. Я не кажу, що таке задумано, але таке може бути. І спровокувати цю ситуацію може хто завгодно: зовнішні сили, внутрішні сили, хто завгодно. Тому я зараз звертаюся до Президента: якщо він хоче в країні спокою, він повинен дати команду СБУ взяти під посилену охорону і Тимошенко, і Луценко, і Кириленко. В першу чергу, Тимошенко", - порадив Сивкович.

На питання, від кого виходить небезпека для лідерів опозиції, депутат відповів: "Від самої опозиції та її інвесторів. Ну, уявіть собі ситуацію, якщо не дай Бог, щось трапиться з Тимошенко, кого зроблять винуватим? Зрозуміло, на кого впаде тінь. А кому це вигідно найбільше? Її ж соратникам. А кому це зовні вигідно?.. Росії це вигідно? Ні. Європі це вигідно? Ні. Є одна країна, якій це може бути вигідно. Велика країна".


За матеріалами Главред

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" просять Ющенка надати охорону Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути