Ексклюзиви
четвер, 18 жовтня 2007 11:21

"Регіони": Ми не терпітимемо нахабства "помаранчевих"

Кандидат у депутати від Партії регіонів Василь Кисельов допускає, що його політична сила буде блокувати роботу Верховної Ради 6-го скликання. Про це повідомила прес-служба ПР.

"Якщо помаранчеві будуть продовжувати поводитися нахабно, ми будемо протидіяти", - говорить він.

При цьому Кисельов зазначає, що мова не йде про відмову складати присягу, але варіант із блокуванням роботи парламенту або президії можливий.

З його слів, сьогодні виразно ніхто в Партії регіонів не може сказати, як будуть розвиватися події, якщо пропозиції партії будуть ігноруватися, і ті, хто говорить, що на надзвичайні заходи не підуть, - поспішають із такими заявами.

На думку Кисельова, оптимальним було б створення широкої коаліції й участь Партії регіонів у формуванні уряду.

"Без урахування нашої політичної сили в нашій країні нічого не відбудеться. Ті, хто цього не розуміє, помиляються", - вважає кандидат у депутати.

Кисельов також зазначає, що оскільки жодна сила не набрала в результаті виборів конституційної більшості, то всім їм варто забути про всі свої зобов"язання на найближчі 5 років і сконцентруватися на вирішенні економічних питань.

Лідер Блоку її імені Юлія Тимошенко не бачить підстав для Партії регіонів блокувати роботу Верховної Ради.

Партія регіонів має намір не допустити прийняття Верховною Радою 6-го скликання ряду законів до голосування за кандидатурою прем"єр-міністра й складу Кабінету Міністрів.

Блоки Юлії Тимошенко й "Наша Україна - Народна Самооборона" домовилися створити коаліцію в Раді 6-го скликання, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони": Ми не терпітимемо нахабства "помаранчевих"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути