Ексклюзиви
середа, 05 березня 2008 13:30

"Регіони" ініціюють масові акції протесту

Партія регіонів заявляє про те, що вимушена звернутися до громадськості у зв"язку з небажанням Верховної Ради вирішити конфлікт, пов"язаний з можливим вступом України в НАТО.

Про це мовиться в заяві, прийнятій на раді фракції Партії регіонів в середу.

Тест документа зачитав у вівторок в кулуарах парламенту лідер партії ВікторЯнукович.

"У відповідь на спроби затягнути рішення цього питання до Бухарестського саміту НАТО, влада отримає гідну відповідь. Тільки вже не в стінах Верховної Ради, а від всього народу", - сказав він.

У заяві говориться, що "замість того, щоб піти на розумний компроміс, продиктований реальною загрозою згортання парламентаризму, більшість вибрала друге".

У документі підкреслюється, що Партія регіонів вичерпала резерв своїх можливостей в пошуку шляхів переконання "помаранчевих лідерів" в згубності їх позицій.

"Хай громадяни України скажуть, чи підтримують вони політику підписання таємних документів, які несуть загрозу розриву добросусідських відносин і стратегічного партнерства з нашим найбільшим сусідом - Російською Федерацією", - говориться в заяві.

У свою чергу, депутат фракції Ганна Герман пояснила, що мова йде про початок масових акцій протесту, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" ініціюють масові акції протесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути