Ексклюзиви
четвер, 19 лютого 2009 10:49

"Регіони" хочуть вигнати Огризка вже сьогодні

"Регіони" хочуть вигнати Огризка вже сьогодні
Фракція Партії регіонів у Верховній Раді наполягає на розгляді парламентом у четвер проекту постанови про відставку міністра закордонних справ Володимира Огризка.

Про це на засіданні Ради сказав перший заступник голови фракції ПР Олександр Єфремов.

З його слів, у секретаріаті апарату Ради вже зареєстрований відповідний проект постанови.

"Ми просили б, щоб цей проект постанови був включений до порядку денного", - сказав він.

Він підкреслив, що ПР буде наполягати на розгляді цього питання одночасно з розглядом парламентом можливих кадрових змін у Кабінеті Міністрів.

При цьому він висловив сумнів у готовності коаліції розглядати питання кадрових змін уряду.

У середу, 18 лютого, депутат Ради, голова парламентського комітету з питань правосуддя Сергій Ківалов (ПР) ініціював відставку Огризка.

Раніше міністр попередив посла Росії Віктора Черномирдіна про можливість оголошення його персоною нон ґрата в Україні через його некоректні вислови в сторону Президента Ющенка та України.

"На вигляд-то ніби нормальний мужик. Він такого складу - малює, черепки збирає. Він може навколо якогось пенька години три ходити, розглядати його, фантазувати. Вдома він там таке позбирав - млини, жорна, і величезні! Вітряних млинів в Києві понаставив ... І ця людина раптом виявили себе ось такою. Ніяк на нього не схоже. Ну ніяк, ось убийте мене, не здатний він на таке. Однак він робить. Хтось допомагає", - сказав Черномирдін в інтерв"ю "Комсомольській правді в Україні".

Посол також грубо прокоментував стосунки Ющенка і Тимошенко: "Так, собачаться між собою, криють одне одного ... У відкриту, по телебаченню! Ось, будь ласка - вона (Тимошенко) підписала потрібний ж для України (газовий договір), а він (Ющенко) зараз прискіпується: де гроші, Зін?", - сказав він.

За матеріалами: Українські новини, КП в Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Регіони" хочуть вигнати Огризка вже сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути