середа, 23 грудня 2009 08:32

"Регіонали" хочуть знати, на які гроші живе Тимошенко

"Регіонали" хочуть знати, на які гроші живе Тимошенко
Прем`єр Юлія Тимошенко має тіньові джерела доходів.

Про це заявила депутат від Партії регіонів Ганна Герман на прес-конференції в Донецьку.

За її словами, "питання про доходи Тимошенко дуже важке, тому що Юлія Володимирівна не хоче на нього відповідати, вона на всіх прямих ефірах, на всіх зустрічах з журналістами розповідає, що у неї нічого немає".

"Де працює її чоловік вона не знає, як називається його фірма - вона не знає, донька теж у неї нічого не має", - зазначила регіоналка.

Хоча, на думку Герман, навіть оренда того будинку, в якому живе Тимошенко, "коштує близько 1 млн доларів на місяць", тому прем`єр зобов`язана пояснити, звідки вона бере ці гроші.

"Я думаю, що це тіньові джерела доходів", - зазначила депутат.

"Якщо вона (Тимошенко) їх (доходи) не показує, якщо вона не платить податки, а живе так, як може собі дозволити жити тільки дуже багата жінка, тому що навіть, на те щоб її утримувати, ви ж бачите, знаєте, скільки це все коштує", - зазначила Герман.

Вона вважає, що "для цього потрібні дуже великі кошти".

"І якщо вона не показує джерело доходу, то значить, або вона у когось на утриманні, що дуже ганебно для нашої країни, або вона просто має нелегальні доходи, тіньові, і не платить податків. І нею повинні зайнятися відповідні органи", - наголосила регіоналка.

Нагадаємо, дохід кандидата в президенти Юлії Тимошенко за минулий рік склав 386 тисяч 170 гривень. Про це свідчить її декларація, подана в ЦВК.

Згідно з документом, всі доходи Тимошенко склала заробітна плата. У прем"єрки немає ні нерухомсті, ні власного автомобіля.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" хочуть знати, на які гроші живе Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути