четвер, 06 листопада 2008 10:10

"Регіонал" Бойко за "широку" коаліцію

Депутат Верховної Ради, член фракції Партії регіонів Юрій Бойко виступає за створення в парламенті коаліції всіх фракцій. Про це він сказав в ефірі радіо "Ера".

"Потрібно або проходити вибори й формувати новий парламент, або приймати рішення й робити таку коаліцію, яка б поєднувала весь парламент сьогодні", - сказав він.

Депутат вважає, що в у ситуації, яка склалася в державі, доцільно відійти на певний час від принципу поділу парламенту на більшість і меншість.

"Сьогодні ситуація й конструкція, що є в Європі, коли є опозиція і є правляча коаліція, для нашої країни в умовах твердого протистояння двох сторін, вона неможлива, особливо в умовах економічної кризи", - сказав він.

При цьому політик підкреслив, що скептично ставиться до декларованих прем"єр-міністром Юлією Тимошенко ідей створення в Раді єдиної коаліції.

Зі слів Бойка, декларовані Тимошенко позиції найчастіше не збігаються з тим, що прем"єр робить.

"Коли справа доходить до якихось дій, то із цим дуже складно, вона не виконує своїх обіцянок", - заявив він.

При цьому він висловив впевненість у тому, що економічна ситуація може стабілізуватися тільки тоді, коли уряд очолить лідер ПР Віктор Янукович.

19 жовтня прем"єр-міністр Юлія Тимошенко закликала фракції Ради створити коаліцію захисту від світової фінансової кризи.

Вона заявила про свою готовність надати посади міністрів представникам всіх фракцій Ради у разі створення в парламенті єдиної коаліції.

У вересні коаліція фракцій блоків Юлії Тимошенко й "Наший Україна - Народна Самооборона" розпалася через вихід з її НУНС, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" Бойко за "широку" коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути