вівторок, 01 лютого 2011 23:53

"Регіонали" відхрестились від намірів скоротити нардепів до 350

"Регіонали" відхрестились від намірів скоротити нардепів до 350

У Партії регіонів назвали припущенням інформацію про намір зменшити кількість народних депутатів.

Про це в ефірі "5 каналу" сказав "регіонал" і представник президента у парламенті Юрій Мірошниченко, коментуючи заяву "нунсівця" Арсенія Яценюка про можливе скорочення серед нардепів з 450 осіб до 350.

"Я завжди наголошую на важливості опозиції, яка повинна тримати в тонусі будь-яку владу. Сьогодні це припущення нашого колеги. Це жодного разу не обговорювалося нами у фракції. Я не бачу перспективи набрання 300 голосів в такій редакції змін до Конституції", - наголосив Мірошниченко.

Він заявив, що владі добре, коли опозиція вимушена в такий спосіб реалізувати свою критику. Більш небезпечно для влади, за словами "регіонала, "коли критика стосувалася б питань реформ, коли б критикували за курс.

Раніше Арсеній Яценюк заявив: "Один з планів Партії регіонів полягає у тому, щоб зміни до Конституції подати під прикриттям зменшення кількості депутатів до 350 осіб. Це буде дуже популярна реформа, правда? До цього буде додана ліквідація депутатської недотрканості. Це робитиметься для тго, щоб народ позитивно сприйняв зміни до Конституції. Якщо такі зміни будуть ухвалені, то парламент можна закривати, оскільки він не матиме жодного впливу на політичну ситуацію".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" відхрестились від намірів скоротити нардепів до 350 ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути