Ексклюзиви
понеділок, 31 січня 2011 18:26

"Регіонали" не збираються скорочувати кількість депутатів

"Регіонали" не збираються скорочувати кількість депутатів

Заявою про те, що у Партії регіонів існують плани скоротити склад Верховної Ради до 350 народних депутатів, лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк хотів привернути до себе увагу.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат із Партії регіонів Володимир Зубанов.

"Складається таке враження, що у людини немає більше про що поговорити. Щоб його помітили, і щоб створити інформаційний привід, він робить такі заяви. Якби Яценюк хотів чимось займатися, міг би висловлюватися по більш актуальним проблемам", - зазначив він.

За словами депутата, питання зміни кількості депутатів не на часі.

"Пройде не один рік до того моменту. Конституцію треба вдосконалювати. Президент про це говорив. Але цей процес довгий. Треба створювати конституційну колегію, обговорювати в суспільстві. Може виникнути багато різних питань. До речі, у нас є результати референдуму 2000 року. Народ сказав, щоб у парламенті було 300 депутатів", - нагадав Зубанов.

"Регіонал" зауважив, що зараз не варто проводити всенародний референдум з приводу внесення змін до Конституції.

"Все одно все закінчиться в парламенті. Бо він повинен внести і впровадити зміни до Конституції. Якщо є бажання витратити народні гроші, то можна провести референдум. Я думаю, потрібно не викидати кошти, а приймати рішення в парламенті. Внести подібну ініціативу може як президент, так і група народних депутатів", - додав політик.

Раніше екс-спікер Верховної Ради Арсеній Яценюк заявив, що "регіонали" планують скоротити кількість народних депутатів до 350.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" не збираються скорочувати кількість депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути