Ексклюзиви
неділя, 21 лютого 2010 11:56

Депутати скоротили заступника мера за спробу перейменувати місто

Депутати скоротили заступника мера за спробу перейменувати місто
Депутати Ватутінської міської ради, що на Черкащині, проголосували за скорочення посади одного з трьох заступників мера. Її обіймав депутат Черкаської обласної ради Микола Ємченко, 60 років. Перед звільненням Микола Юхимович перебував у лікарні. Напередодні свого скорочення попросився у відпустку.

"Завдяки моєму запиту як депутата обласної ради вдалося суттєво збільшити дотацію для міста до 917 тис.грн.,- каже Микола Ємченко.- Виходячи з цього, всі види заробітної плати та комунальні бюджетні платежі завжди виплачувались вчасно".

У мерії м.Ватутіно вважають, що в місцевому бюджеті бракує грошей на утримування аж трьох заступників. По віку Ємченко найстарший з них.

"Мною піднімалося питання про виділення до 200 тис. грн. на закінчення програми освітлення практично усього міста, - доводить свою значимість Ємченко.- Перемовини щодо цього вже були в стадії завершення. Все вирішувалося позитивно. Але в останню мить я подумав: для чого перейматися? При такому ставленні. Все одно скорочують. І перемовини були зірвані. У мене просто опустилися руки".

Микола Ємченко очолював місцеву організацію БЮТ. Каже, що при ньому чисельність організації була найбільша. Та саме бютівці і проголосували за скорочення свого однопартійця.

"Мені висунули безпідставне звинувачення, ніби-то я хочу перейменувати місто, - каже депутат обласної ради.- І що я ратую за знесення визначних пам"ятників. І ще дещо. Та всі ті претензії – просто амбіції. Мені шкода. Вибори до місцевих рад відкладаються. Депутатство у обласній раді у мене нескоро відберуть. Не знаю, як вони надалі збираються зі мною працювати?".

Зараз ви читаєте новину «Депутати скоротили заступника мера за спробу перейменувати місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути