Ексклюзиви
середа, 20 січня 2010 13:16

"Президентом може залишитися Ющенко" - Безсмертний

"Президентом може залишитися Ющенко" - Безсмертний

Керівник штабу кандидата на пост президента України Віктора Ющенка Роман Безсмертний вважає, що діючий президент, може "ще років п"ять" залишатися на своїй посаді через судове протистояння після другого туру виборів.

В інтерв"ю "Лівому берегу" Безсмертний сказав, що прогнозує "величезний конфлікт в Адміністративному суді, який не завершиться лише рішеннями... Геній українських юристів доведе цю ситуацію до абсурду в Адміністративному і Верховному Судах. Не переконаний, що судовій системі цей іспит під силу".

За словами Безсмертного, "аналізуючи весь спектр можливих рішень, є безліч варіантів: починаючи, що відносини між Віктором Януковичем і Юлією Тимошенко доведуть до того, що ще років п"ять Ющенко будуть президентом, тому що вони не виберуть між собою, кому бути президентом, і, закінчуючи тим, що в Україні взагалі не буде президента".

Нагадаємо, що згідно з даними обробки 100% протоколів дільничних виборчих комісій, Ющенко набрав усього лише 5,45% голосів виборців і зайняв п"яте місце в рейтингу претендентів на президентську посаду.

Віктору Януковичу віддали голоси 35,32% виборців, Юлії Тимошенко - 25,05%.

Цензор
Зараз ви читаєте новину «"Президентом може залишитися Ющенко" - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути