четвер, 17 грудня 2009 14:45

У Ющенка розповіли, як Тимошенко паразитувала на його рейтингу

У Ющенка розповіли, як Тимошенко паразитувала на його рейтингу
Ющенко з точки зору політики - молода людина і у нього колосальні політичні перспективи. Таку думку в ефірі Радіо ЕРА висловив керівник Центрального виконкому "Нашої України", перший заступник керівника виборчого штабу Ющенка Роман Безсмертний.

"Я хочу сказати всім, - і тим, хто часто переглядає рейтинги: зарано ви списуєте Ющенка як політичного гравця – і на нинішніх виборах, і в перспективі", - цитує Безсмертного офіційний сайт кандидата в президенти Ющенка.

Відповідаючи на запитання щодо історії політичних стосунків Тимошенко і Ющенка, Безсмертний сказав: "Спочатку Юлії Володимирівні потрібні були обійми, щоб потім в цих обіймах задушити. І слава Богу, що ми вчасно зрозуміли, хто є хто у цій історії".

"Тимошенко, "упавши на хвіст" лідерові суспільної підтримки Ющенку, спочатку отримала собі рейтинги, паразитуючи на його рейтингу, а потім почала звинувачувати його у своїх невдачах", - наголосив керівник Центрвиконкому "Нашої України".

На запитання, чи не додає його критика в бік Тимошенко політичних балів Януковичу, Безсмертний відповів, що не бачить між ними різниці. "Яка різниця, що красти – шапки чи мільярди кубів газу? – сказав він. - Я не хочу робити вибір між Тимошенко і Януковичем. Мій вибір інший, я буду голосувати за Ющенка".

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка розповіли, як Тимошенко паразитувала на його рейтингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути