Ексклюзиви
середа, 14 травня 2008 14:16

"Портнову потрібно зняти свою кандидатуру"

Президентові Ющенку і прем"єр-міністрові потрібно визначитися з принципами приватизації. Андрію Портнову – зняти свою кандидатуру з претендентів на посаду глави ФДМ.

Таку думку висловив член ПР, кандидат в мери Києва Василь Горбаль.

"Мені здається, що самому Портнову треба зняти свою кандидатуру, Юлії Володимирівні узяти його за руку, а Президентові узяти за руку Валентину Семенюк-Самсоненко і сісти за одних стіл переговорів, оскільки ситуація доходить просто до маразму", - сказав Горбаль.

"Дискусію щодо принципів приватизації потрібно провести обов"язково. І за наслідками цієї дискусії внести зміни до бюджету. У такій ситуації вже не важливо - Портнов, не Портнов. Якщо у нас вся програма приватизації під зривом, тоді треба скорочувати витрати бюджету і вказати, які витрати бюджету будуть збережені. Прем"єр це розуміє, їй не хочеться йти до людей з такою тезою, вона хотіла б, щоб з цією тезою вийшов Президент", - сказав Горбаль, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «"Портнову потрібно зняти свою кандидатуру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути