Ексклюзиви
понеділок, 23 липня 2007 12:54

"Помаранчеві" вимагають від Януковича звільнити Шуфрича і Рудьковського

Блок "Наша Україна – Народна самооборона" вимагає від прем"єр-міністра Віктора Януковича відсторонити Миколу Рудьковського і Нестора Шуфрича від виконання обов"язків міністрів транспорту та з питань надзвичайних ситуацій на час розслідування аварії "фосфорного" потяга на Львівщині.

Про це йдеться у заяві блоку "Наша Україна – Народна самооборона", розповсюдженій прес-службою об`єднаних демократичних сил.

Блок "Наша Україна – Народна самооборона" висловлює свої щирі співчуття постраждалим співвітчизникам та оцінює техногенну катастрофу "як підтвердження хаосу і некомпетентності в управлінні провідними галузями української економіки".

Блок нагадує, що за період перебування Рудьковського на посаді міністра транспорту на залізниці сталася не одна аварія.

Водночас, на думку членів блоку, Шуфрич добирався до місця трагедії протягом трьох діб.

У блоці "Наша Україна – Народна самооборона" переконані, що діяльність на займаних посадах міністра транспорту Рудьковського та міністра з питань надзвичайних ситуацій Шуфрича є "яскравим відображенням діяльності нинішнього уряду в цілому: його непрофесіоналізму та байдужості до проблем громадян".

"Наша Україна – Народна самооборона" вимагає від Кабінету міністрів України негайно виділити матеріальну компенсацію постраждалим від аварії під Ожидовом. Також, через відсутність в Україні парламенту і відповідно неможливості, згідно з Конституцією, відправляти у відставку міністрів, члени блоку закликають прем"єр-міністра Януковича відсторонити міністрів Рудьковського та Шуфрича від виконання обов"язків на час розслідування причин катастрофи на Львівщині.

Зараз ви читаєте новину «"Помаранчеві" вимагають від Януковича звільнити Шуфрича і Рудьковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути