четвер, 19 березня 2009 10:49

"Нашоукраїнцям" Шамшур сподобався

"Нашоукраїнцям" Шамшур сподобався

Кандидат на посаду міністра закордонних справ Олег Шамшур справив позитивне враження на фракцію "Наша Україна - Народна самооборона", повідомив в четвер член фракції Владислав Каськів.

"У нас відбулася з ним зустріч сьогодні о 9 ранку. Він справив на нас позитивне враження", - розповів депутат.

В той же час лідер фракції Микола Мартиненко відзначив, що НУ-НС не змінюватиме рішення коаліції з висунення кандидатури Бориса Тарасюка на посаду голови МЗС.

"Ми не змінювали своє рішення щодо Бориса Івановича Тарасюка. Але сьогодні ми запросили на фракцію Шамшура. Ми пройдемо всю процедуру розгляду на фракції і на раді коаліції. Після цього ухвалимо остаточне рішення", - пояснив він журналістам.

Він сказав, що у нього не буде часу

В той же час фракція БЮТ проведе зустріч з кандидатом на посаду голови МЗС о 14.00.

В цей же час з Шамшуром хотіли зустрітися "регіонали". "Але він сказав, що у нього не буде часу", - повідомив заступник лідера фракції Василь Кисельов.

За його словами, фракція Партії регіонів однозначно вирішила у зв"язку з цим, що вона не підтримуватиме кандидатуру Шамшура.

У свою чергу, замлідера фракції Ганна Герман повідомила про те, що "регіонали" не підтримуватимуть ні зняття окремих міністрів уряду Юлії Тимошенко, ні нові призначення.

"Ми голосуватимемо тільки за відставку всього складу уряду на чолі з прем"єр-міністром Юлією Тимошенко", - сказала вона.

Раніше лідер НУНС Микола Мартиненко повідомив, що в четвер парламент не розглядатиме кадрові питання. "Сьогодні нічого (кадрові пропозиції) внесено не буде", - додав він.

Нагадаємо, кандидатуру Олега Шамшура на пост голови МЗС 17 березня вніс президент Віктор Ющенко. Перед голосуванням по його кандидатурі Рада коаліції запросила Шамшура на співбесіду.

За матеріалами: Інтерфакс, Gazeta.ua.
Зараз ви читаєте новину «"Нашоукраїнцям" Шамшур сподобався». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути