Ексклюзиви
четвер, 14 січня 2010 15:09

"Янукович ніколи не буде президентом. Не допущу!" - Тимошенко

"Янукович ніколи не буде президентом. Не допущу!" - Тимошенко

Юлія Тимошенко вважає, що у разі перемоги Віктора Януковича на виборах існує загроза суверенності та демократичному шляху розвитку України.

"В разі перемоги Віктора Януковича на виборах не має жодного значення, хто яку посаду отримає: з демократичною Україною, з Україною суверенною буде покінчено", - заявила вона в інтерв"ю львівській газеті "Експрес", повідомляє сайт Тимошенко.

"Ця людина несе загрозу не мені особисто, вона несе загрозу Україні як суверенній незалежній державі. Для нього наша держава - чужа та незрозуміла, він не знає, що таке Україна, не дорожить нею, вона для нього не представляє жодної цінності, i він ніколи не буде захищати національні інтереси України, бо вони йому чужі й непотрібні", - заявила Тимошенко.

"Як двічі судима людина може призначати суддів?"

На її думку, Янукович не зможе гідно виконувати функції глави держави.

"Як чоловік, який жодного дня не служив в армії, бо на той час сидів у тюрмі, може бути Верховним головнокомандувачем? Як двічі судима людина може призначати суддів, підписувати укази про помилування та амністію?", - запитала кандидат у президенти.

Тимошенко переконана, що Янукович також не зможе гідно представляти Україну на міжнародній арені.

"Лише уявіть собі, що переміг Янукович. I його портрети будуть висіти в школах як приклад для наслідування дітей. Його портрети будуть висіти у кабінетах начальників міліцій. Це буде ганьбою для країни. Цього не може бути, i я цього ніколи не допущу. Янукович ніколи не буде президентом України", - заявила вона.

Тимошенко додала, що через загрозу приходу до влади Януковича закликала усі демократичні сили об"єднатися, хоча б у другому турі виборів.

Віктор Ющенко здав Україну Януковичу!

При цьому вона шкодує, що "Віктор Ющенко здав Україну Януковичу, i сьогодні вони ведуть спільну війну проти держави".

Як відомо, напередодні Тимошенко звинуватила Партію регіонів у свідомому зриві виборчого процесу і закликала Ющенка як президента відреагувати на цю загрозу.

У свою чергу, Янукович заявив, що очолювана ним Партія регіонів не допустить зриву виборів глави держави.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович ніколи не буде президентом. Не допущу!" - Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути