середа, 10 січня 2018 19:49

Путін сам спровокував США на створення ядерної боєголовки - політолог

Путін сам спровокував США на створення ядерної боєголовки - політолог
За президентства Володимира Путіна у Європі відбулося найбільше розширення НАТО, - політолог Микола Давидюк. Фото: Pinterest

Погрози ядерною зброєю з боку президента Росії Володимира Путіна спровокували розширення військ НАТО в Європі та створення ядерної боєголовки.

Про це сказав політолог Микола Давидюк в ефірі "112 Україна".

"При всьому намаганні створити імідж сильного політика всередині Росії у зовнішньому світі він виглядає надзвичайно слабким. По всьому кордону колишнього впливу Російської Федерації, до якого входили країни Балтії, Польща, уже стоять війська НАТО. Путін їх так боявся, але саме при ньому відбулося найбільше розширення НАТО у Східній Європі. Його неадекватна поведінка провокувала НАТО на розширення, Сполучені Штати - на прийняття таких рішень. Східна Європа буде захищена ядерною зброєю.

Це натяк на те, що до Путіна починають ставитися, як до лідера Північної Кореї, як до політика, який починає втрачати глузд. Постійний шантаж ядерною зброєю не є прийнятним. Це його найбільша помилка. Світові еліти його не хочуть сприймати, інші президенти до нього не хочуть ставитися, як до рівного", - сказав Давидюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США та Росія повинні підписати договір щодо ядерної зброї - Горбачов

Адміністрація президента США Дональда Трампа збирається послабити обмеження на використання ядерної зброї та створити нову ядерну боєголовку з зарядом малої потужності для ракет Trident. Розробка ядерних міні-бомб ведеться перш за все для стримування Росії та Північної Кореї.

Зараз ви читаєте новину «Путін сам спровокував США на створення ядерної боєголовки - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути