пʼятниця, 06 лютого 2015 12:44

Путін не хоче говорити про Донбас з Порошенком - політтехнолог

Путін не хоче говорити про Донбас з Порошенком - політтехнолог
EPA

Сьогодні президент Росії Володимир Путін має на меті продовження переговорів по ситуації на Донбасі без участі керівництва України.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політтехнолог Тарас Березовець.

"Я згоден з тією версією, що Путін пропонував Україні друге Придністров'я. Інша річ, що сьогодні західні лідери розуміють, що з російським президентом вести переговори не можливо ні про що. Навіть якщо вони підуть на поступки, це не буде гарантією того, що завтра він не захоче більшого за рахунок території України", - зауважив Березовець.

"Вони прилетіли, тому що вони реально зі стану занепокоєння перейшли в стан практичних дій", - додав політтехнолог.

Водночас, за словами політтехнолога, українське суспільство чекає від результатів переговорів західних лідерів з керівництвом України та Росії головного - миру.

"Українське суспільство очікує припинення вогню. Це головна умова - щоб перестали гинути українські військові, мирні громадяни. Всі хочуть миру і завершення війни. Крім Путіна", - зазначив Березовець.

Нагадаємо, що вчора канлцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Франції Франсуа Олланд обговорили з президентом України Петром Порошенком шляхи імплементації Мінських домовленостей. Усі сторони погодились, що саме цей документ є базовим для вирішення конфлікту на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Путін не хоче говорити про Донбас з Порошенком - політтехнолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути