субота, 27 квітня 2019 17:55

Путін назвав захмарну суму, яка піде на видачу російських паспортів

Путін назвав захмарну суму, яка піде на видачу російських паспортів
Володимир Путін заявив, що Росія готова витратити 100 мільярдів рублів на надання російського громадянства Фото: nsn.fm

На видачу російського громадянства жителям окупованих районів Донецької та Луганської областей за спрощеною процедурою Росія готова витратити 100 мільярдів рублів. Це 1,5 млрд доларів.

Володимир Путін заявив, що у Росії думають над наданням російського громадянства за спрощеною процедурою всім українцям, а не лише жителям окупованого Донбасу, пише "Интерфакс".

"Справді, це наступного року і в наступні роки може сягнути цифри близько 100 млрд - не за один рік, а протягом кількох років. Ці витрати жодним чином не вплинуть на виплати російським пенсіонерам. Це для нас не є чимось критичним, що може поставити під загрозу виконання наших зобов'язань перед російськими пенсіонерами... Такого точно не буде, навіть близько не стоїть", - сказав Путін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін розкрив свої плани щодо Зеленського

Зараз в Росії триває пенсійна реформа. Вік виходу на пенсію поступово піднімають до 60 років для жінок і 65 років для чоловіків. Це дозволить у найближчі 6 років щорічно економити близько 7,6 млрд доларів.

У Москві затримали екс-нардепа від Партії регіонів, мультимільйонера Павла Климця за підозрою в дачі хабаря в особливо великому розмірі. Адвокати бізнесмена оскаржили це рішення в апеляційній інстанції Мосміськсуду, направивши справу на новий розгляд. При цьому сам Климець був залишений під вартою.

Зараз ви читаєте новину «Путін назвав захмарну суму, яка піде на видачу російських паспортів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути