четвер, 03 грудня 2009 15:34

Путін: Я дуже люблю Україну!

Путін: Я дуже люблю Україну!

Прем"єр-міністр Російської Федерації Володимир Путін під час прямої лінії зізнався в любові до України.

Відповідаючи на поставлене запитання одного із мешканців Росії про поточні відносини з Україною, Путін заявив, що любить Україну.

"Я дуже люблю Україну. Адже що таке Україна? Це не територія, не ресурси, це прості люди", - сказав він.

При цьому російський прем"єр наголосив, що дії української влади, на його думку, не сприяють поліпшенню відносин між країнами.

"На жаль, у керівництво країни проникли суб"єкти, які спекулюють на минулому, на деяких проблемах, і діють суто з особистих, корисливих мотивів", - зазначив Путін.

Також Путін заявив, що не підтримує прем"єрку Тимошенко, як кандидата в президенти Укрїни.

Раніше один з українських політологів висловив думку, що російська керівництво не робитиме ставку на жодного кандидата у президенти України, у тому числі й фаворитів, і не підтримуватиме ні Юлію Тимошенко, ні Віктора Януковича.

Нагадаємо, що 25 листопада МЗС Росії заявило, що останні політичні кроки президента України Віктора Ющенка націлені на конфронтацію з Росією. Таким чином закордлооне відомство відреагувало на указ Ющенка "Про додаткові заходи щодо визнання українського визвольного руху XX століття".

"Публічна риторика на тему мови та історії, як і раніше націлена на конфронтацію, на демонтаж російсько-українського добросусідства, культурно-мовну асиміляцію російськомовних регіонів країни в інтересах західноукраїнської меншини, розрахована на протиставлення України і Росії на догоду планам євроатлантистів", - сказано у коментарі МЗС РФ.
Кореспондент
Зараз ви читаєте новину «Путін: Я дуже люблю Україну!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути