пʼятниця, 25 вересня 2009 09:51

"Путін не довіряє ні Януковичу, ні Тимошенко" - політолог

"Путін не довіряє ні Януковичу, ні Тимошенко" - політолог

Російська керівництво не робитиме ставку на жодного кандидата у Президенти України, у тому числі й фаворитів, і не підтримуватиме ні чинного прем"єр-міністра Юлію Тимошенко, ні лідера опозиції Віктора Януковича.

Таку думку на прес-конференції на тему: "Українські вибори. Російський фактор" висловив директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко.

За його словами, на Януковича "не ставлять тому, що не довіряють", і переговорний процес з ним, за інформацією експерта, взагалі не відбувається.

"Він (Янукович) погоджується на будь-які умови, що турбує дуже підозрілого Путін (Володимир Путін – прем"єр-міністр Росії). Він боїться, що як тільки Янукович стане Президентом, обдурить його раніше, ніж Москва це усвідомить. Геополітично це виглядатиме так: Президент Янукович збиратиметься до Москви, а опиниться у Вашингтоні", - зазначив експерт.

Він вважає, що так само може вчинити й Тимошенко. "Вона прагматик, і вони чудово розуміють, що розраховувати на неї не можна", - додав Небоженко.

Саме тому, припускає політолог, російське керівництво діятиме "цивілізовано, по-європейськи" і робитиме ставку на того, хто переможе.

"Москва працюватиме з новим Президентом набагато швидше, ніж ця людина прийме інавгурацію, що створить йому дуже важкі умови", - зазначив Небоженко, додавши, що, в першу чергу, це стосуватиметься питань поставок і транспортування російського газу, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Путін не довіряє ні Януковичу, ні Тимошенко" - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути