четвер, 16 червня 2011 22:50

Пукач просить суд відсторонити адвоката Мирослави Гонгадзе

Пукач просить суд відсторонити адвоката Мирослави Гонгадзе

Олексій Пукач наполягає, щоб адвокат Валентина Теличенко була відсторонена від представлення інтересів Мирослави Гонгадзе в суді. Як передає ЛІГАБізнесІнформ, відповідне клопотання було подано під час сьогоднішнього попереднього судового засідання, про що повідомила сама Теличенко.

"Фактично, суд зробив перерву для того, щоб суддя міг звернутися до матеріалів кримінальної справи для уточнення окремої обставини, що прозвучала в клопотанні обвинуваченого та його захисника, і ці обставини стосуються мене", - сказала Теличенко.

За її словами, в 2000 році, через тиждень після зникнення Георгія Гонгадзе, вона була одним із координаторів журналістської акції "Знайдіть журналіста Гонгадзе".

Теличеко підкреслила, що за цим епізодом вона була допитана як свідок. Але надалі вона представляла інтереси Мирослави Гонгадзе, незважаючи на те, що за законом свідки не можуть бути представниками потерпілих.

За словами адвоката, Генпрокуратура тоді прийшла до висновку, що ці дві події не пов'язані між собою і Теличенко дозволили представляти інтереси вдови журналіста.

"Напевно, я чимось неугодна Пукачу та його захисту, і вони знову вирішили поставити під сумнів моє право представляти Мирославу Гонгадзе", - сказала вона.

За її словами, і сторона звинувачення, і другий представник потерпілої сторони, адвокат матері Гонгадзе Андрій Федур вважають, що обирати собі представника - це право потерпілого, і не підтримали клопотання Пукача.

Зараз ви читаєте новину «Пукач просить суд відсторонити адвоката Мирослави Гонгадзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути