четвер, 16 червня 2011 13:14

Печерський суд може навіть відмінити незалежність України – Мельниченко

Печерський суд може навіть відмінити незалежність України – Мельниченко

Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко вважає позов адвокатів екс-президента Леоніда Кучми до Печерського суду щодо скасування постанови Генпрокуратури про закриття проти нього кримінальної справи чорним піаром.

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"По-перше, процесуально вони жодним чином не мають стосунку до закриття проти мене кримінальної справи. По-друге, її можна оскаржити тільки протягом 7 днів одною із сторін. Тобто або я можу оскаржити, або потерпіла сторона. Нею теоретично може бути держава. Тому оскаржити може Генпрокуратура. Все інше – від лукавого. Адвокати Кучми про це чудово знають. Вони свідомо грають в пропаганду Геббельса", - зазначив Мельниченко.

Він нагадав, що подав до Печерського суду позов на адвокатів Кучми про захист честі та достоїнства.

"Вони розповсюдили брехливу інформацію про те, що я порушував закон і вів відеозапис під час очної ставки. Суд, не вмотивовуючи, не прийняв мій позов. Так що Печерський суд у нас може все. Навіть відмінити незалежність України", - зауважив колишній охоронець Кучми.

Мельниченко пообіцяв, що якщо суд прийме у провадження цю скаргу, він подасть зустрічний позов проти Кучми з метою порушення кримінальної справи, як проти керівника організованого злочинного угрупування.

Екс-майор наголосив, що доказами цього є справи журналістів Олексія Подольського та Георгія Гонгадзе.

Нагадаємо, адвокати екс-президента Леоніда Кучми просять скасувати постанову генпрокурора від 1 березня 2005 року про закриття кримінальної справи проти Миколи Мельниченка.

Зараз ви читаєте новину «Печерський суд може навіть відмінити незалежність України – Мельниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути