вівторок, 21 грудня 2010 12:23

Пшонку сьогодні в Раді не слухатимуть, опозиція покинула сесійну залу

Пшонку сьогодні в Раді не слухатимуть, опозиція покинула сесійну залу

Спікер парламенту Володимир Литвин запропонував депутатам провести наради щодо своєї подальшої роботи після заслуховування інформації від Генеральної прокуратури про події 16 грудня.

Про це він сказав з трибуни Верховної Ради, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

За словами Литвина, на погоджувальній раді лідерів фракцій, яка проходила замість півгодини годину, було досягнуто домовленість про знаходження компромісів між опозицією та владою.

"Якщо ми сьогодні приймаємо рішення, то завтра заслуховуємо інформацію Генеральної прокуратури щодо останніх подій. Кожна фракція зараз проведе у себе консультації, щоб визначити, як буде далі діяти. Але ми домовилися, що працюємо в штатному режимі", - наголосив він.

Однак лідер фракцію БЮТ-Батьківщина Іван Кириленко та нардеп із НУ-НС Анатолій Матвієнко заявили, що хочуть заслухати інформацію генпрокурора вже сьогодні.

Після виступу Литвина депутати із БЮТ-Б і НУ-НС залишили сесійну залу. А представники більшості почали розгляд порядку денного, зокрема проекту постанови про календарний план проведення 8-ї сесії Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Пшонку сьогодні в Раді не слухатимуть, опозиція покинула сесійну залу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути