пʼятниця, 02 вересня 2011 14:13

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Пшонка дав сигнал Кірєєву - "бютівець"

Пшонка дав сигнал Кірєєву - "бютівець"

Народний депутат із фракції БЮТ-Батьківщина Андрій Шкіль здивований заявою генпрокурора Віктора Пшонки про те, що провину екс-прем'єра Юлії Тимошенко у "газовій справі" слідством доведено. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я впевнений, що генпрокуророві не личить коментувати події під час перебігу судового процесу. Я не можу це розцінити в інший спосіб, окрім тиску на суд", - пояснив депутат.

За його словами, генпрокурор може давати подібні коментарі після того, як суд виніс вирок. "Не треба поспішати. Ми знаємо, який в суді вже написаний вирок. Але така заява свідчить про певну розгубленість Генеральної прокуратури. Вони не знаю, що робити. Інакше мені важко пояснити, чому робляться такі невмотивовані заяви", - зауважив Шкіль.

"Бютівець" вважає, що така заява Пшонки - це сигнал для судді Родіона Кірєєва. "Раніше він трохи коливався. Хоча в ході процесу видно, як Кірєєв залежний від прокурорів. Я це можу компетентно стверджувати, тому що ходжу на всі засідання. Таке моє враження, як і всіх тих, хто неупереджено слідкує за цим процесом", - додав політик.

Нагадаємо, генеральний прокурор Віктор Пшонка стверджує, що провину екс-прем'єра Юлії Тимошенко у "газовій справі" слідством доведено

 

Зараз ви читаєте новину «Пшонка дав сигнал Кірєєву - "бютівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути