пʼятниця, 02 вересня 2011 11:39

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко поскаржилась на брак часу в її адвокатів

Тимошенко поскаржилась на брак часу в її адвокатів

Адвокати екс-прем'єра Юлії Тимошенко вимушені збирати докази відсутності складу злочину у діях своєї підзахисної під час судових засідань.

Як повідомила прес-служба Тимошенко, під час судового засідання Тимошенко заявила: "Щоденний режим, в якому проходять судові засідання, не дозволяє моїм адвокатам збирати докази в інший час, ніж під час судових засідань. Я хочу, щоб мій адвокат Олександр Плахотнюк зараз пішов збирати докази".

Екс-прем'єр наголосила, що суд позбавляє її права на захист, відмовляючи у оголошенні перерв у судових засіданнях, під час яких вона могла б спілкуватися зі своїми захисниками та якісніше готуватися до судового розгляду своєї справи.

Після цього Плахотнюк залишив залу судових засідань, а головуючий у справі суддя Родіон Кірєєв продовжив зачитувати покази експерта Київського НДІ судових експертиз Галини Ільчук, яку сьогодні буде допитано у судовому засіданні.

Як відомо, напередодні Тимошенко та її захист заявили клопотання про виклик до суду та допит п'ятьох експертів Київського науково-дослідного інституту судових експертиз та двох – з Центру судових експертиз "Альтернатива", але суддя погодився на виклик тільки двох експертів.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко поскаржилась на брак часу в її адвокатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути