Ексклюзиви
пʼятниця, 02 вересня 2011 10:06

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Адвокати Тимошенко сподіваються, що сьогодні суд послухає експертів

Адвокати Тимошенко сподіваються, що сьогодні суд послухає експертів

Печерський районний суд Києва на засіданні у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко в п'ятницю допитає експертів, які досліджували "газові контракти" січня 2009 року.

Про це перед засіданням суду в п'ятницю заявив журналістам захисник Тимошенко Юрій Сухов.

"Я думаю, що сьогодні ми будемо слухати експертів і поставимо запитання, як експерт проводив експертизу, якщо він вказує в експертному висновку, що йому було надано контракт, а в самій кримінальній справі цих контрактів немає", - сказав він.

Він також підкреслив, що склалася ситуація, коли "або експерт написав невірну інформацію - висновок, що він ці контракти досліджував, або слідчий, після ознайомлення з експертизою ці контракти кудись подівав".

Як повідомлялося, у четвер, Печерський суд ухвалив допитати експертів Київського науково-дослідного інституту судових експертиз (КНДІСЕ) щодо "газової справи". Таким чином суд частково задовольнив клопотання захисту екс-прем'єра.

Тимошенко та її адвокати наполягали на необхідності допиту 5 фахівців КНДІСЕ і 2-х з Центру судових експертиз "Альтернатива". Екс-прем'єр, виступаючи на підтримку заявленого клопотання, підкреслила, що в судовому процесі збитки ще не досліджувалися.

У свою чергу, прокурори виступили проти задоволення цього клопотання у частині виклику експертів з "Альтернативи", а з приводу експертів КНДІСЕ поклалися на розсуд суду.

Зараз ви читаєте новину «Адвокати Тимошенко сподіваються, що сьогодні суд послухає експертів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути