Ексклюзиви
пʼятниця, 02 вересня 2011 10:27

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

"Нафтогаз" змінив представника на суді над Тимошенко

"Нафтогаз" змінив представника на суді над Тимошенко

НАК "Нафтогаз" змінила свого представника по цивільному позову. Вадим Куницький замінив Ігоря Костя, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Представники захисту Юлії Тимошенко виступили проти такої заміни, бо вважають, що довіреність, яку видали Куницькому, не є дійсною.

Тимошенко вважає, що ця заміна викликана тим, що суд не зацікавлений, щоб цивільний позов вела людина, в якої є совість.

Також на початку засідання захист подав низку клопотань щодо відводу судді, щодо порушення Кірєєвим норм КПК. Також захисники не погоджуються з розглядом суддею попередніх клопотань.

Суддя Кірєєв наполіг знову на тому, щоб підсудна зверталась до суду стоячи. Тимошенко відповіла, що це така форма протесту проти "незаконних дій" головуючого судді.

Сторона обвинувачення розцінила це як затягування справи. Засідання відбувається без чоловіка Тимошенко та доньки Євгенії Карр.

Зараз ви читаєте новину «"Нафтогаз" змінив представника на суді над Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути