четвер, 07 березня 2019 07:51

"Проведе інавгурацію на фабриці Рошен" - на що здатний Порошенко заради президентства

"Проведе інавгурацію на фабриці Рошен" - на що здатний Порошенко заради президентства
Петро Порошенко намагатиметься за будь-яку ціну потрапити у другий тур президентських виборів-2019. Фото: Інформатор

Петро Порошенко намагатиметься за будь-яку ціну потрапити у другий тур президентських виборів-2019, не поступиться Україні чи Заходу.

"Нинішній український лідер буде битися до кінця, в запасі є ще піар-замах, тимчасове запровадження воєнного стану або просто зрив виборів. Президент відправить людей в Центральну виборчу комісію, в регіони підуть каравани верблюдів з бочками молдавського вина або коробками цукерок "Рошен", все для того щоб люди поміняли протоколи", - розповів політолог та соціолог Віктор Небоженко в інтерв'ю агентству Мир.

Аналітик вважає, що в разі перемоги на виборах таким шляхом інавгурація і майбутнє Порошенко будуть проблематичними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали технологію, яка допомагає Порошенкові і Тимошенко

"Суспільство буде відчувати, що його не просто обдурили, а поставили на коліна, як у Росії. Українець після другого Майдану, 2014 року і війни, вперше в житті став сильним і злопам'ятним. Тому інавгурацію Порошенку доведеться переносити на фабрику Рошен у Вінниці. Президентська пропаганда просто кричить: якщо не оберемо Порошенка, то Україна помре, зникне. Він - єдиний гідний кандидат, а решта - це вороги нації. Якщо не Порошенко, то Путін. Петро Олексійович шантажує українських виборців - такого ще не було у нас в історії", - підкреслив соціолог.

Що ближче до президентських виборів 31 березня, то активніше штаби кандидатів заявляють про зло­вживання та підкуп виборців. До такого "компромату" конкуренти зараховують і соціальні ініціативи президента Петра Порошенка - підвищення пенсій, додаткові компенсації пенсіонерам і матерям, монетизація субсидій.

Зараз ви читаєте новину «"Проведе інавгурацію на фабриці Рошен" - на що здатний Порошенко заради президентства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути