вівторок, 18 вересня 2012 14:52

Проти Олега Канівця застосовують чорний піар

Проти Олега Канівця застосовують чорний піар

Проти єдиного узгодженого кандидата від ВО "Батьківщини" по 126 виборчому округу на Львівщині Олега Канівця розповсюдили агітаційні листівки. Вони потрапили у скриньки мешканців Жидачівщини та Стрийщини на початку вересня.

У листівці "Анонімус" видрукувана угода між Олегом Канівцем та Адміністрацією президента. Канівець ніби-то зобов'язується в разі обрання його нардепом вступити у Партію регіонів та голосувати за рішення, погодженні з Адміністрацією президента. Адміністрація обіцяє оплатити Канівцю витрати на передвиборчу кампанію у сумі 450 тис. доларів. Листівки випущені без вихідних даних накладом 100 000 примірників.

Олег Канівець подав заяву у правоохоронні органи про розслідування злочинних дій "анонімів".

"Контрагітка виготовлена дуже якісно. Той, хто не буде вчитуватися в деталі, може повірити у правдивість документа. Я вже подав запит у Адміністрацію Президента, чи існує у них документ з таким номером. У день підписання цієї ніби-то угоди я працював у своєму окрузі та зустрічався з мешканцями сіл. Тут також вказано, що мій дід колись переслідував вояків ОУН-УПА на Львівщині. Проте мій дід похований на Полтавщині і ніколи тут не був. Я хочу, щоб Генеральна прокуратура розслідувала цей факт,оскільки у листівці наведені державні інституції. "

Зараз ви читаєте новину «Проти Олега Канівця застосовують чорний піар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути