понеділок, 17 вересня 2012 05:30

"Україна має стати справедливою і сильною державою"

Автор: фото надане преслужбою партії ”Удар”
 

Кандидат у депутати Верховної Ради у виборчому окрузі №11 у Вінниці і Вінницькому районі Людмила Станіславенко вважає: для того, щоб змінити ситуацію, в Україні треба небагато. І це має бути воля політиків. Україна має стати справедливою і сильною державою.

— Громадяни нашої держави не вимагають від влади нічого неможливого. Ми всі хочемо, щоб чиновники, які нами управляють, залишалися людьми. Щоб вони не обдирали нас, мов липку. Щоб люди, які помічені в корупції, були звільнені з посад і відповідали за свої дії. Щоб лікарі, які нас лікують, не різали нас на шматки за першої ж нагоди, а лікували. Щоб учителі не мучили наших дітей, а навчали. Щоб судді, до яких ми звертаємося, судили справедливо і за законом. Щоб люди, які мають власну справу, бізнес вели чесно, без порушень, і щоб їм держава не перешкоджала, а всіляко допомагала. Але зараз цього немає.

Вимоги українців до влади мінімальні. Цих стандартів беззастережно дотримуються у світі. Людмила Станіславенко вважає, що лицемірство, продажність нинішніх політиків, чиновників, службовців різних рівнів заважають Україні розвиватися.

— Депутати нинішнього складу Верховної Ради України зробили все, щоб прості люди перестали їм довіряти. Своїми виходами з фракцій, "тушкуванням", корупцією і відстоюванням вузьких особистих інтересів та інтересів різних кланів депутати породили в Раді й країні апатію і зневіру в можливість розвитку держави. Зараз у депутатів є прибутковий бізнес: голосувати за корупційні, недолугі та шкідливі закони, яким не довіряють українці, — говорить Людмила Станіславенко.

Політична партія "УДАР Віталія Кличка" розуміє, що парламент має бути важливим державним інститутом. І тому команда Віталія Кличка йде на вибори.

— Після парламентських виборів 28 жовтня ми змінимо докорінно ситуацію у Верховній Раді, припинимо факти "тушкування" депутатів, виметемо зі стін Ради і з держави корупціонерів та лобістів. Партія "УДАР Віталія Кличка" у Верховній Раді втілить принцип народного представництва у вищому законодавчому органі.

У партії "Удар Віталія Кличка" є чітке розуміння, як змінити державу, викорінити корупцію.

— Подолати корупцію не можна, не провівши антикорупційної люстрації — після незалежної перевірки всіх чиновників, правоохоронців, суддів та прокурорів, звільнити з посад усіх корупціонерів. Це одна з головних програмних позицій команди Віталія Кличка. Ми пропонуємо негайно створити для виявлення і притягнення до відповідальності корупціонерів незалежне Антикорупційне агентство. А також запровадити механізм відкликання депутатів усіх рівнів. Репутація команди Кличка — найголовніше. І вінничанам треба усвідомити, що тільки нова сучасна і відповідальна політична сила, представники якої не були в корупційній владі може змінити життя українців на краще. "УДАР", наш лідер Віталій Кличко та його команда у мажоритарних округах беруть на себе відповідальність за долю держави. Настав час "УДАРу".

Людмила Станіславенко має дві вищі освіти

Станіславенко Людмила Анатоліївна народилася 5 червня 1976 року в місті Вінниця, УРСР.

Закінчила загальноосвітню школу №35 у м. Вінниця.

Закінчила Вінницьке базове медичне училище ім. Заболотного за спеціальністю "Сестринська справа", кваліфікація — медична сестра.

Закінчила Київський національний торговельно-економічний університет за спеціальністю "Фінанси" та здобула кваліфікацію економіста-фінансиста.

Закінчила факультет практичної психології Вінницького обласного інституту післядипломної освіти за спеціальністю "Практична психологія" та здобула кваліфікацію практичного психолога.

Працювала санітаркою в поліклініці ТМОГКБ №4.

Працювала у Вінницькому обласному онкологічному диспансері на посаді медичної сестри амбулаторної хіміотерапії.

Працювала в товаристві "Медичний центр Альтамедика" на посаді медичної сестри.

Працює економістом у товаристві "АЯГіК".

2006-го обрана депутатом Вінницької міської ради.

Із 2010 року — віце-президент із соціальних питань та питань по роботі з релігійними організаціями фонду "Перлина надії".

Із 2010 року — член Вінницької обласної організації політичної партії УДАР — "Український Демократичний Альянс за Реформи Віталія Кличка".

Голова жіночого департаменту політичної партії "УДАР Віталія Кличка".

Склад сім'ї:

чоловік — Ткачук Ігор Віталійович

син — Ткачук Віталій Ігорович

дочка — Ткачук Маргарита Ігорівна.

 

Зараз ви читаєте новину «"Україна має стати справедливою і сильною державою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути