пʼятниця, 06 вересня 2013 13:11

Проти мене змагатимуться адмінресурс і гривня - Даценко

Проти мене змагатимуться адмінресурс і гривня - Даценко
Фото: pro-vincia.com.ua

Кандидат у депутати по 197 Канівському округу від об'єднаної опозиції Леонід Даценко проаналізував учорашнє рішення Верховної Ради призначити вибори в п'яти "проблемних" округах на 15 грудня.

"У запалі боротьби і тих явних порушень, яких припустилася влада. люди чекали, що вибори призначать відразу. Однак завданням партії регіонів було якомога далі відтягти призначення виборів. Чечетов навіть заявив, що парламент працює й можна обійтися без цих депутатів. Як це співвідносилося з Конституцією краще запитати в нього. Думаю, що призначення дати голосування це перш за все перемога виборців", - сказав Gazeta.ua політик.

Окрім того, він додав: "Думаю, моїми основними суперниками будуть особи чоловічої і жіночої статі. Чоловічої – адмінресурс, жіночої – гривня. Або обидва чоловічої – адмінресурс і долар. Щодо персоналій, то розмов точилося багато. Називалися прізвища губернатора Тулуба, екс-опозиціонера Юрія Кармазіну. Втім когось одного, як у Миколи Булатецького, коли відомо, що проти нього висуватиметься ставлениця Фірташа Валентина Жуковська в мене нема. Скоріше за все, найдуть якогось грошового мішка на кшталт регіонала Володимира Зубика, який минулого року засівав грішми сусідній округ".

Також, говорячи про можливі фальсифікаціїї на виборах, політик підкреслив: "Мабуть, настільки нахабного фальшування вже не буде. Зрештою, вибори лише в 5 округах, а не в 225. Буде багато представників української опозиції і зарубіжних спостерігачів. Однак те, що вибори все ж призначили після саміту Вільнюсі свідчить, що влада навряд чи помінялася. Не можуть вовки стати вівцями. Інших козирів окрім шахрайства у них не лишилося".

Зараз ви читаєте новину «Проти мене змагатимуться адмінресурс і гривня - Даценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути