субота, 30 червня 2012 00:41

"Прощавай, жирна дупа" - італійські ЗМІ атакували Ангелу Меркель

"Прощавай, жирна дупа" - італійські ЗМІ атакували Ангелу Меркель
Фрагмент обкладинки журналу New Statesman

Після перемоги над командою німців в півфіналі Євро-2012 і "відступу" Берліну щодо плану допомоги для Іспанії деякі італійські ЗМІ почали атаку на канцлера Ангелу Меркель.

В п'ятницю вранці канцлер Німеччини поступилася і погодилася під впливом Риму і Мадриду на менш суворий план порятунку Іспанії. Як пишуть світові ЗМІ, здається, що ця подія і два голи Балотеллі в півфіналі Євро-2012 спричинили до того, що італійська преса не змогла втриматися від спокуси і почала свій особистий (а часто і некультурний) напад на німецького політика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німці програли італійцям через небажання Меркель їхати до України?

І так, "Il Giornale" представили статтю, із задоволеними італійськими футболістами і надписом "Ciao Ciao Culona", що приблизно перекладається як "Прощавай, жирна дупа".

У свою чергу так само некультурно щодо Ангели Меркель висловилась і газета "Libero", котра одну зі своїх  робіт назвала "Vaffan Merkel", що означає "Пішла ти на х**, Меркель".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Півзахисник "Мілана" відмовив Ангелі Меркель

Під час поточного саміту ЄС у Брюсселі було встановлено, що як допомогу Італії та Іспанії можна буде використати засоби з резервних фондів, Європейського фонду фінансової стабільності (EFSF) і Європейського механізму стабільності (EMS).

Лідери єврозони також домовилися про те, що EMS зможе позичати гроші безпосередньо банкам, котрі знаходяться у скрутному становищі. До сих пір допомога була офіційно надана урядові країни, і тепер тільки через неї - в банки.

 

 

Зараз ви читаєте новину «"Прощавай, жирна дупа" - італійські ЗМІ атакували Ангелу Меркель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

43

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути