четвер, 19 квітня 2012 12:59

Прокурор розповіла журналістам, на що витрачала гроші Тимошенко

Прокурор розповіла журналістам, на що витрачала гроші Тимошенко
Тимошенко звинувачують у розкраданні бюджетних коштів. Фото: okrug.in.ua

Сьогодні в перерві слухань у справі Юлії Тимошенко державний обвинувач Вікторія Калита озвучила журналістам всі пункти, за якими звинувачується екс-прем'єр-міністр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада починає другу хвилю репресій проти Тимошенко - захисник

"Загалом є три пункти обвинувачення. Перший – це організація розкрадання бюджетних коштів і замах на розкрадання коштів з державного бюджету на суму 25 млн грн. Другий пункт – ухилення корпорації "Єдині енергетичні системи України" від виплати податків на загальну суму 4 млн грн. І третій пункт – це використання платіжної картки іноземної компанії, з рахунку якої Юлія Тимошенко використовувала майже 1 млн дол. на розрахунки в дорогих готелях і ресторанах. При цьому ані копійки податків з цієї суми сплачено не було", – повідомила Калита.

Нагадаємо, сьогодні в Київському районному суді міста Харкова проходить судове засідання у справі Тимошенко щодо ЄЕСУ. Як раніше повідомила Державна пенітенціарна служба, Тимошенко відмовилася брати участь у попередньому судовому засіданні через стан здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Прокурор розповіла журналістам, на що витрачала гроші Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути