четвер, 19 квітня 2012 11:31

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Німецький лікар запевнив: Тимошенко відчуває сильні болі і не може рухатися

Німецький лікар запевнив: Тимошенко відчуває сильні болі і не може рухатися
Юлія Тимошенко дуже хвора - німецький лікар. Фото: ukranews.com

Директор берлінської лікарні "Шаріте" професор неврології Карл Макс Айнхойпль, який обстежив екс-прем'єра Юлію Тимошенко і перевіряв лікарню, яку їй рекомендують, запевнив, що Тимошенко дуже хвора і не може пересуватися.

Про це він сказав в інтерв'ю "Російській газеті".

"Знаю, що постійно ведуться дискусії про те, чи справді екс-прем'єр хвора. Можу вам сказати з усією певністю: вона хвора. У неї хребетна грижа, яка викликає сильні болі. Вона майже не може пересуватися і змушена постійно лежати", - розповів він.

Відповідаючи на уточнююче запитання, чи дійсно настільки серйозне захворювання, лікар сказав: "Це залежить від того, в якій формі захворювання протікає, як сильно хребет тисне на нервові закінчення. Коли протрузія хребетних дисків перейшла в кінцеву стадію, це, насправді, призводить до дуже сильних болей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко відмовилася від штучних умов в лікарні: "Поверніть плазму головлікарю"

Айнхойпль додав: "Будь-який біль має спочатку психосоматичний компонент. Ця ситуація трохи відрізняється від того стану, коли людина страждає від хронічних болей. Пані Тимошенко зазнає особливий стресу, вона відчуває більше страху, ніж нормальний ув'язнений.

Відповідаючи на запитання, чи потрібно Тимошенко спеціальне лікування, німецький фахівець запевнив, що не може приймати рішення про це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко не хоче, щоб над нею проводили експерименти - Турчинов

Говорячи про те, чи можливе лікування екс-прем'єра в лікарні, яку їй пропонують, Айнхойпль зазначив: "По всьому видно, що влада України докладає великі зусилля. Ми були в лікарні Укрзалізниці, яка має більші можливості, як персональні, так і технічні . Це відповідає стандартам".

Зараз ви читаєте новину «Німецький лікар запевнив: Тимошенко відчуває сильні болі і не може рухатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути