Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2012 11:25

Суд пішов думати над відводом прокурору Тимошенко

Суд пішов думати над відводом прокурору Тимошенко
Суд Тимошенко подумає над відводом прокурору. Фото: ru.tsn.ua

Суд пішов у дорадчу кімнату для винесення рішення за клопотанням, заявленим захисником екс-прем'єра Юлії Тимошенко, народним депутатом Сергієм Власенко про відвід прокурора Віктора Лобача в справі про  діяльність корпорації "ЄЕСУ".

За словами головуючого судді Костянтина Садовського, рішення по заявленому клопотанню буде винесено орієнтовно через годину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль - Чечетову: "Тимошенко вийде на свободу, а Ви сядете замість неї"

В процесі обговорення клопотання Власенко висловив ще одну додаткову підставу для відводу прокурора: за його словами, прокурор не знає українського законодавства. "Прокурор не розуміє українського законодавства, так як він сказав, що представляє український народ, в той час, як, за законом, він представляє інтереси держави. Представляти український народ може тільки суд", - сказав захисник екс-прем'єра.

Представники захисту Тимошенко підтримали клопотання Власенко про відвід прокурора Лобача. У свою чергу, всі 4-ро присутніх в залі судових засідань представників держобвинувачення висловилися проти задоволення цього клопотання.

Зараз ви читаєте новину «Суд пішов думати над відводом прокурору Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути