четвер, 19 квітня 2012 10:59

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У Харкові пояснили, чому не дозволили прихильникам Тимошенко постояти під судом

У Харкові пояснили, чому не дозволили прихильникам Тимошенко постояти під судом
Фото: www.facebook.com

У Харківській міськраді пояснили, чому окружний адміністративний суд заборонив проведення масових акцій біля Качанівської колонії й Апеляційного суду.

У повідомленні міськради зазначено, що заявки про проведення акцій 19 квітня подавали Київська міська організація ВО "Батьківщина" (Юрій Одарченко), народний депутат України Андрій Кожем'якін, Орджонікідська, Московська, Київська, Фрунзенська, Дзержинська районні парторганізації ВО "Батьківщина".

Крім того такі заявки подали Харківська міська організація ВО "Свобода" і Харківський облкомітету Оборони прав людини. Згідно з заявками, пікет планувалося провести біля Апеляційного суду, а також пройти ходою від пл. Руднєва до Качанівської колонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справу ЄЕСУ почали розглядати без Тимошенко

Суд виніс рішення по всіх заявках. Як зазначено в постанові суду, відповідачем не дотримано вимог щодо гарантованого забезпечення громадського порядку під час проведення масового заходу. Крім того, на пл. Руднєва знаходиться сквер, який є одним з місць відпочинку жителів і гостей Харкова, і проведення заходу в означений час буде порушувати їх права та інтереси.

Як повідомлялося, 19 квітня суд Харкова заборонив проводити мітинги, встановлювати намети. Разом з тим невідомі молодчики спортивної статури вранці сьогодні перешкоджали встановленню наметів опозиції біля Київського райсуду Харкова, де пройде попереднє слухання справи щодо діяльності ЄЕСУ.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові пояснили, чому не дозволили прихильникам Тимошенко постояти під судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути