четвер, 19 квітня 2012 10:04

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

На засідання у справі ЄЕСУ почали пускати журналістів та нардепів

На засідання у справі ЄЕСУ почали пускати журналістів та нардепів
Фото: www.facebook.com

Близько 9:30 до будівлі апеляційного суду Харківської області, де в 10:00 має розпочатися попереднє слухання по справі проти екс-прем'єра України Юлії Тимошенко щодо діяльності корпорації "ЄЕСУ", почали запускати представників преси і народних депутатів.

На вулицю вийшов керівник апарату суду, який повідомив, що зала засідань, де буде проходити слухання, розрахована на 120 осіб, тому в ній можуть перебувати не більше 200 осіб, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Він зазначив також, що питання про проведення фото-і відеозйомки буде вирішуватися в суді.

Відповідаючи на запитання захисника Тимошенко, народного депутата Сергія Власенка про людей, які перебувають зараз в залі засідань, керівник апарату суду запевнив, що на цей момент в залі судових засідань нікого немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові заборонили акції, пов'язані із судом над Тимошенко, та люди продовжують збиратися

У той же час, в холі перед залом, де має відбутися засідання суду, стоїть кілька людей. Вхід до зали огороджено співробітниками "Грифона".

Тим часом до суду прибули близько 70 народних депутатів від "БЮТ-Батьківщини", пише "Главное". Зокрема, до Харкова прибули Володимир Філенко, Юрій Одарченко, Сергій Сас, Ольга Боднар, Василь Кравчук, Сергій Подгорний, Роман Забзалюк та інші.

Як сказав народний депутат Володимир Яворівський, який також прибув до Харкова, під час судового процесу над екс-прем'єром члени фракції "БЮТ-Батьківщина" вахтовим методом будуть чергувати у Харкові. За словами Яворівського, 100 депутатів розбиті на три групи і будуть по черзі приїжджати на суд.

"На фракції не було жодного, хто б відмовився їздити", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «На засідання у справі ЄЕСУ почали пускати журналістів та нардепів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути