середа, 18 квітня 2012 15:50

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Харківська влада має намір заборонити акцію протесту під судом над Тимошенко

Харківська влада має намір заборонити акцію протесту під судом над Тимошенко
У Харкові хочуть заборонити акції на підтримку Тимошенко. Фото: ye.ua

Погоджувальна комісія виконавчого комітету Харківської міської ради буде звертатися до суду, з проханням заборонити заплановані на 19 квітня акції.

Як повідомили в прес-службі міськради, таке рішення було прийняте в середу на засіданні комісії після обговорення повідомлень про проведення масових акцій на території Харкова, поданих від Київської міської організації ВО "Батьківщина" (Юрій Одарченко) і народного депутата України Андрія Кожем'якіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лазаренко навряд чи повернеться в Україну - нардеп

"Зокрема, народний депутат Юрій Одарченко зазначив, що 10 тис. осіб мають намір провести спочатку мітинг біля Апеляційного суду Харківської області (пл. Руднєва), а потім пройти ходою до Качанівської колонії. Андрій Кожем'якін подав заявку про проведення зустрічі депутатів з виборцями на пл . Руднєва і прилеглої до неї території з 9:00 до 18:00 ", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Голова погоджувальної комісії, заступник міського голови Ігор Терехов зазначив, що заявлені акції повністю блокують нормальне життя Харкова, оскільки зачіпають основні магістралі міста: харків'яни не зможуть добратися на роботу і повернутися додому.

Як повідомлялося, раніше суд заборонив проводить 19 квітня під апеляційним судом акції ряду партійних організацій "ВО" Батьківщина ", Партії регіонів і" Зелена планета ", а також громадської організації "Разом вперед!".

Зараз ви читаєте новину «Харківська влада має намір заборонити акцію протесту під судом над Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути