четвер, 19 квітня 2012 08:59

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Під харківським судом між прихильниками та противниками Тимошенко виникла перепалка

Під харківським судом між прихильниками та противниками Тимошенко виникла перепалка
Фото: tsn.ua

Перед будівлею Харківського апеляційного суду, де о 10:00 має розпочатися попереднє слухання у справі екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, виникла перепалка між її прихильниками і противниками.

Один з прихильників Тимошенко пройшов в коло людей, що стоять з державними прапорами та гаслами проти Тимошенко, і скандував: "Юлі - волю!". Чоловіка вивели і привели до прихильників Тимошенко, сказавши, щоб "Черкащина їхала додому і займалася роботою".

У відповідь прихильники екс-прем'єра стали скандувати: "Юлі - волю, банду - геть!". Словесна перепалка закінчилася спокійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюка до Тимошенко таки не пустять

В апеляційний суд приїхали депутати від "Батьківщини", зокрема, Іван Кириленко, Сергій Пашинський і Роман Забзалюк.

Як повідомив Пашинський, вся фракція "БЮТ-Батьківщина" у повному складі приїхала до Харкова і планує бути присутньою на суді. У той же час Кириленко пообіцяв, що місце для преси в залі залишиться, незважаючи на присутність народних депутатів.

Нагадаємо, що вчора погоджувальна комісія виконавчого комітету Харківської міської ради мала намір звернутися до суду, з проханням заборонити заплановані на 19 квітня акції.

Тим часом, в Державній пенітернціарній службі заяивли, що сама Тимошенко на засідання у справі ЄЕСУ відмовилась приходити, посилаючись на стан свого здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Під харківським судом між прихильниками та противниками Тимошенко виникла перепалка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути