Ексклюзиви
пʼятниця, 13 квітня 2012 18:43

Власенко переліз через паркан колонії, щоб потрапити до Тимошенко

Власенко переліз через паркан колонії, щоб потрапити до Тимошенко
Фото з сайту: infocorn.org.ua

Народний депутат від БЮТ, захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко у п'ятницю переліз через паркан Качанівської виправної колонії, абизустрітися з лідеркою партії, через що його силоміць вивели за межі виправного закладу.

Про такі дії Сергія Власенка повідомила Державна пенітенціарна служба України.

"Сьогодні, 13 квітня, у першій половині дня Власенко відвідав Качанівську виправну колонію. Після завершення свого візиту персоналом установи захиснику Тимошенко було роз'яснено про запланований візит до колонії німецьких лікарів, і у зв'язку з цим неможливість відвідання установи в цей період", - йдеться в повідомленні.

"Однак, Власенко, порушуючи правила допуску осіб на прилягаючу до виправної колонії територію, ігноруючи встановлений порядок та вимоги режимного допуску, які забезпечують безпеку та правопорядок на території установи, переліз через паркан установи і розгулював по території".

У зв'язку з цим, за інформацієї пенітенціарної служби, начальник установи наголосив Власенку про недопустимість такої поведінки та "в супроводі співробітників установи нардепа було супроводжено за межі установи".

Зараз ви читаєте новину «Власенко переліз через паркан колонії, щоб потрапити до Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути