четвер, 24 січня 2013 18:02

Прокуратура хоче зняти недоторканість з головного бійця-депутата „Свободи"

Зняти депутатську недоторканість з нардепа-"свободівця" Михайла Головка вимагатиме прокуратура Тернопільської області.

Проти нього розпочали кримінальне провадження – звинувачують в перешкоджанні податківцям, під час обшуку на фермерському підприємстві „Мрія" в Гусятинському районі Тернопілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" про поведінку "свободівців": "Так європейську державу не побудуєш"

„Під час законного обшуку народний депутат, зачинивши двері одного з кабінетів зсередини, вивісив на ньому напис: „Громадська приймальна народного депутата України". Надалі, не реагуючи на заборону правоохоронців, виніс з кабінету два поліетиленові пакети наповнені. Вміст пакетів не розголошується в інтересах слідства" ? повідомляють в прокуратурі.

"В Інтернеті пишуть, ніби я захищав підприємство і в пакетах півтора мільйони виніс, а з податківців погони зривав. Це брехня. В пакетах я виніс звернення громадян і деякі свої книжки", - заявив Gazeta.ua Михайло Головко.

Нардеп стверджує, що в робочому кабінеті підприємства, де відбувався обшук, справді була його приймальня.
"У мене є підписаний договір оренди. Я хотів потрапити в приймальню, а мене не пускали. Довелося застосувати силу, щоб проштовхатися", ? каже нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді "регіонали" побилися із опозицією

Головко вважає, що обшук в приміщенні „Мрії" був незаконний, адже в постанові суду, який його дозволяв, була невірно вказана назва району.  Нардеп заявляє, що кримінальне провадження порушене проти нього це спосіб залякування влади опозиційних депутатів.

Зазначимо, під час першої сесії новообраної Верховної ради Михайло Головко відзначився, як головний бойовик „Свободи". Він виганяв „тушок" Табалових з сесійної зали, а під час голосування за спікера одним з перших виліз ногами на трибуну та напав на олімпійського чемпіона з вільної боротьби Ельбруса Тадеєва.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура хоче зняти недоторканість з головного бійця-депутата „Свободи" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

82

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути