неділя, 16 грудня 2012 22:48

"Та помовчи ти, Павлік Морозов!" - Іллєнко перебив комуніста й відмовився "підносити патрони" владі

"Та помовчи ти, Павлік Морозов!" - Іллєнко перебив комуніста й відмовився "підносити патрони" владі
Фото: wz.lviv.ua

Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" не має наміру "підносити патрони" представникам авторитарного режиму у Верховній Раді.

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від ВО "Свобода" Андрій Іллєнко.

Політик закликав своїх колег по парламенту дотримуватись регламенту.

"Давайте ми припинимо практику брутального порушення регламенту під час роботи законодавчого органу держави. Після цього можна хоча б про щось говорити", - сказав "свободівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" обіцяє привчити Партію регіонів до порядку

За його словами, в Україні триває становлення авторитарного режиму.

"В умовах, коли у нас відбувається повзуче становлення авторитарного режиму, говорити про те, що ми маємо цій владі підносити патрони... Не для цього нас виборці обрали в парламент", - наголосив Іллєнко.

Водночас, на спробу народного депутата від Комуністичної партії Олександра Присяжнюка зробити йому зауваження, націоналіст відповів: "Та помовчи ти, Павлік Морозов!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Свободі" заявили, що не бояться ані олігархів, ані кримінальних авторитетів

Нагадаємо, у перший день роботи ВР сьомого скликання депутати від "Свободи" спиляли частину паркану, який огороджував Верховну Раду. Лідер "свободівців" Олег Тягнибок пообіцяв, що його однопартійці спиляють всі секції паркану біля парламенту.

Також 12 грудня, перед початком засідання нової ВР, біля входу до сесійної зали сталась штовханина. Опозиціонери не пускали до зали депутатів Табалових, які відмовилися вступати до фракції ОО "Батьківщина". "Свободівці" виштовхали їх через двері.

13 грудня у Верховній Раді відбулася нова бійка між Партією регіонів і депутатами від опозиції. Після того, як головуючий на засіданні Олександр Єфремов оголосив про розгляд питання щодо обрання спікером "регіонала" Володимира Рибака, Об'єднана опозиція побігла до трибуни, де зіштовхнулась із "регіоналами".

Зараз ви читаєте новину «"Та помовчи ти, Павлік Морозов!" - Іллєнко перебив комуніста й відмовився "підносити патрони" владі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

83

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути