четвер, 13 грудня 2012 20:40

"Регіонал" про поведінку "свободівців": "Так європейську державу не побудуєш"

"Регіонал" про поведінку "свободівців": "Так європейську державу не побудуєш"
Володимир Олійник: "Опозиція влаштувала шабаш, та ми мали гарну витримку". Фото: ukranews.com

Такий екстримізм, який показує партія ВО "Свобода", Україні не потрібен.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від Партії регіонів Володимир Олійник.

Коментуючи роботу Верховної Ради та прийняті нею рішення, він наголосив, що вже все пройшло заплановано, незважаючи на "шабаш" опозиції.

"Пройшло так, як ми і сподівалися. Бо вчора опозиція зробила такий собі шабаш. Та ми мали гарну витримку і не піддалися на провокації. Але сьогодні сказали, що так далі не буде, тому що, на наш погляд, силовими методами не шукають компромісу. І тому, коли побачили, що такого, як вчора вже не буде, то безперечно пішли на те, про що домовлялися — це голосування відповідно до Конституції за всі питання, які були включені до порядку денного", - наголосив "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт поставив "залік" "Свободі" і комуністам

Він підкреслив, що це є перемогою не тільки Партії регіонів, а й всього парламенту: "Бо в решті-решт, парламент зробив те, на що він і був делегований — приймати рішення, а не влаштовувати бійки".

Коментуючи поведінку народних депутатів від ВО "Свобода", він наголосив:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибак і Кошулинський зможуть знаходити компроміси у ВР - експерт

"Я тут поділяю думку Європараламенту, який сьогодні виступив і закликав демократичні сили не співпрацювати зі "Свободою". Я веду розмову про те, що такий екстремізм Україні не потрібен. Так, він цікавий, може хтось і потирає руки: "Ну як там, когось поставили на місце, когось побили?". Але так зароджувався в Європі фашизм. Я не хочу ставити сьогодні знак рівності. Але я кажу про те, що по відношенню до людей застосовується сила. Я вважаю, що така поведінка є неправильною і шкодить інтересам України, так європейську державу не вибудуєш".

Зазначимо, вчора розпочала свою роботу Верховна Рада 7 скликання. Зранку опозиціонери виштовхали із сесійної зали двох депутатів. Згодом "свободівці" спиляли металеву огорожу і вибили двері. Ввечері сталася бійка між опозицією та Партією регіонів. Сьогодні ситуація в ВР також була напружено - опозиція регулярно блокувала трибуну, час від часу між парламентарями виникали сутички.

Врешті парламентарі обрали керівництво Верховної Ради та проголосували за кандидатуру Миколи Азарова на посаду прем'єр-міністра.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" про поведінку "свободівців": "Так європейську державу не побудуєш"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

110

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути